ZŠ Poděbradova Strakonice
-->
Aktuálně
Učitelům i žákům
přejeme
úspěšný školní rok

Rozcestí
>> Novinky
>> Kontakt
>> Dokumenty
>> EU - Peníze školám
>> Comenius
>> ELEC
>> Pracovníci školy
>> Žáci školy
>> Rozvrhy
>> Jídelna
>> Akce
>> Informace
>> Fotogalerie
>> Plány

Kontakt
Připomínky, nápady
a příspěvky ohledně stránek pošlete sem:

mail

stranky@podstr.cz

Partneři

Validní

Valid HTML 4.01 Transitional


Počítadlo přístupů
TOPlist
Akce
florbal

Výsledky okresního kola ve florbale kategorie III. (6.a 7. tříd ZŠ)

Turnaj chlapců i dívek proběhl v tělocvičně ZŠ Poděbradova 23.11. 2010. Zúčastnilo se 6 chlapeckých družstev a 4 družstva děvčat.
Chlapci turnaj rozehráli ve dvou tříčlenných skupinách. Naši chlapci v základní skupině porazili družstvo postupně ZŠ Dukelská 3:0 a ZŠ Radomyšl.
V semifinále tak nastoupili proti druhému družstvu z druhé skupiny. Družstvo ZŠ Povážská porazili přesvědčivě 7:0 a postoupili tak do finále.
Ve druhém semifinále porazila ZŠ Dukelská ZŠ F.L.Č 6:4 a ve finále se tak opakoval zápas ze skupiny. Ani tentokrát naši reprezentanti nezaváhali a podruhé porazili ZŠ Dukelská, tentokrát 6:2.
Prošli tak turnajem bez porážky s celkovým skóre 20:7 a postoupili tak do krajského kola.
Za naše družstvo nastoupili a góly stříleli: Michal Moučka 6, Lukáš Kočí 4, Vojtěch Houska 3, Milan Brabec a Dušan Vlček po 2, Adam Nejdl a Jakub Švec po 1, Jan Chylík. V bráně výborně chytal Jan Hoch.

Čtyři dívčí družstva hrála každé s každým. Naše děvčata prohrála se ZŠ F.L.Č. 1:6, remizovala se ZŠ Dukelská 1:1 a porazila ZŠ Povážská 2:1. Vzhledem k nepříznivému celkovému skóre skončila na konečném 3. místě. Zvítězilo družstvo ZŠ F.L.Č.
Za družstvo Poděbradky nastoupily a branky střílely: Lucie Marková 2, Leona Veselá a Pavlína Koubová po 1, Barbora a Edita Polanovy, Nikola Urbánková, Sára Šímová, Zdenka Mašková a Eliška Stefanyuková.


Obrázky jsou ve fotogalerii.