ZŠ Poděbradova Strakonice
-->
Aktuálně
Učitelům i žákům
přejeme
úspěšný školní rok

Rozcestí
>> Novinky
>> Kontakt
>> Dokumenty
>> EU - Peníze školám
>> Comenius
>> ELEC
>> Pracovníci školy
>> Žáci školy
>> Rozvrhy
>> Jídelna
>> Akce
>> Informace
>> Fotogalerie
>> Plány

Kontakt
Připomínky, nápady
a příspěvky ohledně stránek pošlete sem:

mail

stranky@podstr.cz

Partneři

Validní

Valid HTML 4.01 Transitional


Počítadlo přístupů
TOPlist
Akce
DOBREJ START

DOBREJ START

Dne 18. 1. 2012 proběhla na naší škole pro děvčata 7. tříd první část preventivního projektu: „Dobrej start“, jehož autorkami jsou p. Mgr. Jaromíra Nováková a p. Martina Vaněčková. Tento projekt je zaštítěn městem Strakonice. Pomáhají jej organizovat Městská policie Strakonice, Nemocnice Strakonice a.s., Okresní soud Strakonice, Odbor školství a cestovního ruchu Strakonice, Okresní státní zastupitelství Strakonice. Mediálně jej podporuje STTV, Týdeník Strakonice a měsíčník Maxim.
Projekt obsahuje 5 částí, z nichž každá je zaměřena odlišně. Děvčata postupně poznají Nemocnici Strakonice, práci Policie ČR, soudu a státního zastupitelství. Seznámí se s vybranými tématy zdravého životního stylu.

První část obsahovala přednášku a besedu s primářem gynekologicko-porodnického oddělaní MUDr. Václavem Vláškem a prohlídku oddělení. Následovala návštěva Dětského centra Jihočeského kraje o.p.s.
Největším zážitkem pro děvčata byl pohled na čerstvě narozené miminko a všechny se těší, co nového je čeká v dalších měsících.


Obrázky jsou ve fotogalerii.